Дитяче свято перед початком навчального року організували на парафії с. Павлівка Хмільницького району

27 серпня 2023 року, в неділю, після закінчення Літургії, на парафії святого апостола і євангелиста Іоанна Богослова с. Павлівка Хмільницького району відбулася гарна подія. Настоятель парафії протоієрей Георгій Дончак благословив дітей на навчання перед новим навчальним роком. Священник побажав юним парафіянам, щоби Господь завжди оберігав їх та допомагав у навчанні.

Після завершення молебню і настанов від о. Георгія діти перейшли у зону відпочинку, яку створили для них вчителі недільної школи. Різні майстер-класи, розіграші подарунків, смаколики , а також смачна юшка та холодний квас подарували усім учасникам святкової події задоволення в останні дні літа.

Кожний з присутніх мав змогу залишити теплі слова підтримки військовим, які обов'язково передадуть мужнім захисникам України. Крім іншого у програмі свята був благодійний ярмарок, на якому збирали кошти на добудову храму у с. Павлівка, щоби у своїй добудованій святині і малі, і дорослі жителі села вчилися добру і разом робили добрі справи на благо людей, на користь Церкви та України.

Пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

Pоздрукувати матеріал