Молитва до Пресвятої Богородиці про захист під час війни

Пресвята Владичице Богородице, Царице Небесна, скора Заступнице і Надіє наша непереможна! Ти є невичерпним джерелом милості і любові до людей. До Тебе після Бога вдаємося і зі смиренними серцями благаємо: постань Непорушною Стіною на захист України нашої! Зупини ворога і звільни від ворожих військ землі держави нашої, збережи її єдиною, вільною і неподільною!

Ти бачиш, Мати Милосердна, всі страждання народу українського, тож молимо Тебе: розріши скорботи наші, перетвори печаль нашу на радість! Ти, Яка народила Бога і Спаса нашого, Ісуса Христа — спаси нас молитвами Твоїми! Ти, Яка від нашестя чужинців народ наш в давнину рятувала — зупини і нині загарбників, що прийшли на нашу землю українську. Ти, Яка стріли нападників на них самих повертала — знешкодь усю зброю ворожу і зруйнуй всі недобрі замисли ворогів наших. Ти, Яка в серці Своїм повноту страждань прийняла — зціли зранені серця тих, хто зазнав страждань і болю втрати.

О, Мати наша Всеблага! Будь Непереможною Воєводою війську українському, покрий Твоїм материнським Покровом кожного захисника і захисницю, котрі у цей час боронять нашу Україну, та зміцни їх і допомогу подай!

О Всемогутня Заступнице Богородице, не осоромлене наше уповання, умоли Сина Твого і Бога нашого Господа Ісуса Христа, щоб помилував нас грішних і дарував державі і народу нашому перемогу і справедливий і мир. Щоб останок днів своїх прожили ми у спокої і добрі, безперестанно славлячи Його милосердя і Твоє материнське за нас заступництво, нині, повсякчас і навіки віків. Амінь.

Pоздрукувати матеріал