У недільній школі кафедрального собору у Вінниці розпочався новий навчальний рік

10 вересня 2023 року, у неділю, відбулося перше у новому навчальному році заняття у недільній школі у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці. Викладач матінка Наталія Кременюк з помічниками приготувала для своїх нових вихованців різноманітні конкурси і ігрові завдання, пройшовши крізь які діти знайшли «схований» ключ від класу, де проходять заняття.

Щоби знайти ключ, потрібно було продемонструвати музичні і спортивні таланти, спробувати себе у якості кулінара та художника, а також розгадати кросворд на православну тематику. Після того, як спільними зусиллями учні знайшли ключ, відбувся перший урок і святкове частування. Наступні заняття будуть більш серйозними, але, як завжди, окрім розповідей про Євангельську історію та житія святих, на дітей чекатимуть ігри, розваги, квести, спортивні й музичні «хвилинки», екскурсії і ще багато чого цікавого.

Недільна школа запрошує дітей віком від 4 до 13 років. Також діти від 6 до 16 років запрошуються до участі у дитячо-молодіжному хорі. Детальну інформацію можна отрмати, зателефонувавши за номером: +38(067)448-12-91 (Наталія Анатоліївна)

Пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

Pоздрукувати матеріал