Священник взяв участь у вшануванні пам'яті загиблих спецпризначенців

22 травня 2023 року з благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона, капелан архімандрит Софроній (Чуприна) взяв участь у вшануванні пам'яті дев’ятьох вінницьких поліцейських підрозділу особливого призначення «КОРД», які загинули минулого року в Запорізькій області при виконанні службових обов'язків.

Вшанування героїв відбулося на Алеї Слави міського кладовища, де поховані Герої, і розпочалося із заупокійної молитви, яку звершив архімандрит Софроній (Чуприна). Після заупокійної літії відбулося освячення пам'ятників загиблих спецпризначенців. Насамкінець священник звернувся до родичів Героїв та усіх присутніх зі словом настанови. Захід закінчився хвилиною мовчання та покладанням квітів до могили загиблих.

У жалобному заході та молитві взяли участь керівники обласної і міської влади, управління Національної поліції у Вінницькій області, члени родин загиблих, поліцейські, військовослужбовці.

Вічна пам'ять і Царство Небесне загиблим від рук російських окупантів поліцейським підрозділу особливого призначення «КОРД» та всім полеглим захисникам України.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ
полковник поліції Михайло Зайцев
підполковник поліції Ігор Подзігун
майор поліції Дмитро Клименко
майор поліції Богдан Щербань
капітан поліції Віталій Антощук
капітан поліції Богдан Булега
капітан поліції Віталій Олійник
старший лейтенант поліції Ігор Бондарчук
старший лейтенант поліції Артур Турляк

Пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

print the material