Митрополит Симеон звершив Літургію на парафії Тульчинського району

16 липня 2022 року митрополит Вінницький і Барський Симеон звершив Божественну літургію у храмі Покрови Пресвятої Богородиці с. Кісниця Тульчинського благочиння. Архієрею співслужили настоятель храму протоієрей Петро Підсадний, благочинний Тульчинського району протоієрей Сергій Поврозник, духовенство Вінницько-Барської та Вінницько-Тульчинської єпархій.

Під час богослужіння були прочитані молитви за Українське військо та справедливий мир в Україні, а також за упокій загиблих та зцілення поранених в результаті терористичного ракетного удару військ рф по Вінниці 14 липня 2022 року

Після закінчення Літургії був відправлений молебень Божій Матері та преподобним Анатоліям Києво-Печерським і святителю Анатолію Константинопольському, пам'ять яких Церква відзначає в цей день.

Митрополит Симеон звернувся до духовенства та парафіян з архіпастирським повчанням. Владика також привітав з Днем тезоіменитства фундатора та благодійника храму Анатолія Кречківського. Настоятеля храму протоієрея Петра Підсадного Архієрей привітав з Днем народження та тезоіменитства, які відзначалися напередодні.

Пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

Pоздрукувати матеріал