На кошти духовенства, вірян Вінницько-Барської єпархії ПЦУ та благодійників придбано пристрій для керування дронами

З благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона, духовенство та парафії Вінницько-Барської єпархії вкотре долучилися до збору коштів на підтримку ЗСУ. Цього разу на зібрані кошти придбали мобільний переносний підсилювач сигналу, який допоможе керувати дронами на великій відстані.

Пожертви у загальну справу внесли митрополит Симеон з духовенством та парафіянами Спасо-Преображенського кафедрального собору м. Вінниці, а також парафіяни храму Покрови Пресвятої Богородиці села Приборівка Вінницького району, парафіяни храмів: Чуда Архістратига Михаїла с. Лопатинці, Покрови Божої Матері с. Кармалюкове, Успіння Пресвятої Богородиці с. Межирів, Іоанна Богослова с. Рів та храму Покрови Пресвятої Богородиці с. Сьомаки Жмеринського району разом із настоятелем протоієреєм Ярославом Дячиною.

Благочинний Жмеринського району протоієрей Димитрій Пасічник передав у загальний фонд частину коштів, що були зібрані під час фестивалю різдвяних колядок, який проводився у Вознесенському храмі с. Станіславчик.

Завдяки коштам духовенства та вірян ПЦУ, а також пожертвам благодійників, у тому числі з інших конфесій, які долучилися до доброї справи, (це, зокрема, Тетяна Попіль, Тарас Кадіра, Тетяна Половинчук, Валентина Ляшун, Тетяна Єфремова, ГО «МИ – Вінничани» та багато інших) координатор збору священник-волонтер протоієрей Анатолій Кузнєцов придбав та передав антену-підсилювач підрозділу розвідки 24 Окремої механізованої бригади.

Вже сьогодні підсилювач сигналу допомагає нашим воїнам звільняти українську землю від окупантів та наближає перемогу України.

А тим часом протоієрей Анатолій Кузнєцов знову збирає кошти на придбання необхідних приборів та речей для бійців ЗСУ. Священник планує особисто доставити придбані і зібрані речі безпосередньо у підрозділи на сході України. Найближча поїздка відбудеться через два тижні. Ознайомитися з діяльністю священника-волонтера можна на його особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. Кошти для потреб ЗСУ можна перераховувати на картку 4149 4993 8518 6570 (Кузнєцов Анатолій Анатолійович).

Пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

Pоздрукувати матеріал