Священник привітав з Днем святого Миколая вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей

6 грудня 2023 року в комунальному закладі «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» відбулося святкове дійство «По Вкраїні з краю в край з миром іде Святий Миколай!». Цього року вперше святкували це свято за новоюліанським календарем.

Вихованці просили у Святого Миколая переможного миру для України; збереження життя усіх захисників, що боронять рідну землю. На свято були запрошені військовослужбовці ЗСУ та ветерани АТО, яким діти вручили обереги у вигляді ангелів.

Серед друзів і партнерів закладу, які цього дня прийшли привітати своїх маленьких підопічних, був клірик Вінницько-Барської єпархії протоієрей В’ячеслав Буданевич. Разом із привітаннями та гарними побажаннями з нагоди свята священник передав дітям солодкі подарунки. Представник єпархії також передав вітання керівництву закладу і дітям від імені митрополита Вінницького і Барського Симеона.

Діти, у свою чергу, привітали своїх гостей концертною програмою, подарували усім святковий настрій та маленькі «Миколайчики».

Пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

Pоздрукувати матеріал