Молитва за Україну в день другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну

24 лютого 2022 року — дата, яка назавжди змінила життя України та кожного її громадянина. Того дня о 3:40 ранку в Луганській області, на ділянці Мілове, розпочалося повномасштабне вторгнення Росії на територію України. О 5.00 наступ загарбників відбувався вже скрізь.

Сьогодні — друга річниця початку повномасштабного вторгнення. Наші захисники і захисниці щодня роблять все можливе, щоби вигнати ворога геть з нашої землі та наблизити Перемогу.

Православна Церква України устами нашого Предстоятеля Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, а разом з ним – усіх архієреїв, священників, дияконів, монахів, монахинь та вірян – щодня підносить молитви за наших Воїнів, які захищали і захищають Україну і за усіх, хто докладає зусиль для настання Перемоги. Церква з вдячністю за їхній подвиг згадує полеглих Героїв, котрі віддали своє життя за Батьківщину, та молиться за спокій мирних жителів – чоловіків, жінок, дітей, життя яких забрали окупанти.

Така молитва відбувається щодня – у храмах і перед домашніми образами. А сьогодні, в річницю початку вторгнення, молитва за Україну лунає з особливою силою. Віримо, що Бог її чує, молимось, бо молитва надає нам наснаги, переможемо, бо з нами правда, а де правда – там Бог. А якщо Бог за нас, то хто проти нас? (Рим. 8,32).

Віримо!
Молимось!
Переможемо!

Pоздрукувати матеріал